De website van jouw bedrijf is de spil in de mediamix, het digitale uithangbord van je bedrijf. Hier laat je zien wat je jouw doelgroep te bieden hebt. Voor iedereen bereikbaar, altijd en overal.

BUREAU NOUVEAU heeft veel ervaring in het ontwikkelen van websites. Websites die zich onderscheiden in design, functionaliteit en een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Van een eenvoudige informatieve website tot een uitgebreide webshop met alles erop en eraan.

BUREAU NOUVEAU ontwikkelt je website volgens jouw wensen. Dit betekent maatwerk. Ik luister naar je behoefte en realiseer de website volledig passend bij jouw huisstijl, doelgroep en portemonnee.

Ik ben op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op onlinegebied. BUREAU NOUVEAU werkt met gebruiksvriendelijke CMS-systemen om websites in te bouwen.

Wanneer de website helemaal staat, kijken we naar de volgende stap: de online vindbaarheid en vullen we deze in middels de daarvoor beschikbare technieken.

H&T VLOEREN is al ruim 25 jaar een begrip in vloerenland.

De mooiste houten patronen worden door de vakmensen van eigenaar Kees van Tilburg op de vloer getoverd. Alleen de beste materialen worden gebruikt. Sinds een paar jaar zijn ook prachtige PVC-vloeren onderdeel van het pakket geworden.

BUREAU NOUVEAU mocht de website bouwen en de vindbaarheid verbeteren.