Met een goed merk creëer je herkenning én waarde

Contentcreatie

Van tekst naar bewegend beeld

Wat?

Content behelst twee pijlers: tekst en beeld. BUREAU NOUVEA (her-)schrijft teksten waardoor deze beter leesbaar zijn en, wanneer het webteksten zijn, ze beter worden opgepikt door de bekende zoekmachines. Krachtig en to the point.

In de wereld van beeld komen we heel ver met goede (eigen) fotografie en video, maar is er ook een duidelijke verschuiving te zien naar 2D en 3D animaties, onmisbare tools om boeiende, dynamische en visueel aantrekkelijke verhalen te vertellen. Deze technieken hebben de manier waarop informatie wordt overgebracht, grondig veranderd en bieden een unieke manier om de aandacht van de doelgroep te trekken.

2D animatie is een klassieke vorm van animatie die vaak wordt gebruikt voor het vertellen van verhalen en het uitleggen van concepten en is ideaal voor het creëren van personages en scenario’s die een sterke emotionele verbinding met het publiek opbouwen. 

3D animatie biedt een dieper en realistischer perspectief. Door de extra dimensie kunnen ontwerpers en animators complexere en gedetailleerde visuele ervaringen creëren. Deze vorm van animatie is bijzonder effectief voor het visualiseren van producten, architecturale ontwerpen, en in de entertainmentindustrie, waar het een belangrijk hulpmiddel is voor het creëren van meeslepende werelden en personages.

De integratie van 2D en 3D animaties in contentcreatie biedt een reeks voordelen. Het vergroot het de betrokkenheid van het publiek door boeiende en interactieve ervaringen te bieden, het maakt de uitleg van complexe concepten eenvoudiger en begrijpelijker en het stelt het bedrijven in staat om hun merkverhalen op een unieke en creatieve manier te vertellen.

Door de inzet van animatie in contentcreatie kunnen merken en organisaties een breder scala aan emoties en berichten overbrengen, waardoor hun content meer impact heeft. Of het nu gaat om een eenvoudige uitleganimatie of een complexe 3D visualisatie, de kracht van animatie in contentcreatie is onmiskenbaar in het aantrekken en behouden van de aandacht van het publiek in een digitale wereld die constant in beweging is.

Het creëeren van 2D en 3D content is een vak apart. Daarvoor heeft BUREAU NOUVEAU een samenwerking opgebouwd met een groep jonge, dynamische ontwikkelaars: CREATIVE ARMOUR. Diverse beelden op deze site zijn dan ook door hun ontwikkeld. BUREAU NOUVEAU zorgt voor de vertaalslag van idee naar creatie.