Met een goed merk creëer je herkenning én waarde

Digitale marketing

Online aanwezig zijn is een must

Wat?

Bijna iedereen heeft altijd en overal toegang tot internet. De verleiding om online van alles op te zoeken is dan ook heel erg groot. Dat betekent dat ook voor jouw merk geldt dat de kans dat een eerste kennismaking online plaatsvindt groot is. Om een en ander te bewerkstelligen is gedegen digitale marketing een belangrijke tool. 

Digitale marketing is een breed begrip en vergt kennis en kunde die bij veel ondernemingen niet aanwezig is. BUREAU NOUVEA kan jouw bedrijf en/of merk helpen online succesvol(er) te zijn door de juiste combinatie van de diverse mogelijkheden te bepalen. 

SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) zijn beide methoden om een website zichtbaarder te maken op internet, maar ze hanteren verschillende benaderingen. SEO richt zich op het optimaliseren van de website voor betere organische zoekresultaten, door aanpassingen die zoekmachines helpen de site beter te begrijpen en hoger te rangschikken. Dit is een natuurlijk proces zonder directe kosten. 

SEA daarentegen betreft het betalen voor advertenties die bovenaan in de zoekresultaten verschijnen, wat directe zichtbaarheid biedt tegen een prijs. Afhankelijk van de doelen en middelen van een bedrijf, kan het gebruik van alleen SEO, alleen SEA of een combinatie van beide effectief zijn om de online aanwezigheid te vergroten.

Social media hebben een groot bereik en de resultaten zijn volledig meetbaar. De kosten om via sociale netwerken te communiceren zijn over het algemeen lager dan via traditionele kanalen. Daarmee zijn ze uitgegroeid tot een belangrijk marketinginstrument en inzetbaar voor merkbekendheid, het aantrekken van nieuwe doelgroepen, het in contact blijven met de bestaande relaties en/of om extra traffic te genereren naar je website.