Met een goed merk creëer je herkenning én waarde

Webdesign & -ontwikkeling

Mooi én functioneel

Wat?

De website van jouw bedrijf vormt de kern van de mediamix en fungeert als digitaal uithangbord. Hier laat je zien wat je jouw doelgroep te bieden hebt, overal en altijd. Hier beginnen interacties, worden relaties opgebouwd en worden de eerste indrukken gemaakt.

BUREAU NOUVEAU heeft een rijke ervaring in het ontwikkelen van websites die zich onderscheiden in zowel design als functionaliteit. Van het bouwen van eenvoudige informatieve sites tot complexe webshops die rijk zijn aan functies. Wij creëren sites die visueel aantrekkelijk zijn, maar ook hoog scoren op gebruiksgemak en vindbaarheid in zoekmachines.

Iedere website van BUREAU NOUVEAU is maatwerk en sluit naadloos aan bij de huisstijl, de doelgroep en het budget. Dit betekent dat elk project uniek is, ontworpen met de specifieke eisen van de klant in gedachten.

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de online wereld en gebruiken moderne technieken bij de bouw van websites, zodat deze niet alleen er goed uitzien, maar ook effectief en efficiënt functioneren. Dit omvat alles van responsief design tot SEO-geoptimaliseerde content, wat essentieel is voor het verbeteren van de online vindbaarheid.

Zodra de website operationeel is, stopt het werk niet. BUREAU NOUVEAU kijkt verder naar het verbeteren van de online aanwezigheid en doet er alles om jouw bedrijf op te laten vallen in de steeds drukkere digitale wereld.