Met een goed merk creëer je herkenning én waarde

MERK MANAGEMENT

Een pakkende naam en uniek beeldmerk onderscheidt je bedrijf van anderen.

BUREAU NOUVEAU ontwikkelt daarom jouw unieke merknaam en/of merk, de vingerafdruk van je bedrijf.

Een goede corporate identity of huisstijl is de vertaling van wie je bent en wat je doet, en daarmee essentieel onderdeel van je bedrijf of product.

Ik kijk naar de trends, tijdgeest en naar de positionering van je bedrijf. Mijn inspiratie en creativiteit zorgen voor een onderscheidend en passend ontwerp. De ontwikkeling van een huisstijl bestaat uit meerdere onderdelen. Het begint bij een uniek logo dat past bij je bedrijfsimago. Tegelijk kies ik voor een eigen lettertype. Hiermee zorg ik voor de herkenning en positionering van je bedrijf, zowel online als offline.

Basis van een door BUREAU NOUVEAU ontwikkelde huisstijl bestaat uiteraard uit een logo. Daarnaast ontwikkel ik een communicatieset bestaande uit: (digitaal) briefpapier, visitekaartje(s) en een digitale handtekening.

Een actuele website kan natuurlijk niet ontbreken, alsmede jouw aanwezigheid op social media. Online adverteren kan ook helpen om jouw doelgroep te bereiken.

Een huisstijl kan nog veel meer bevatten zoals autobestickering, gevelreclame, reclameborden, lichtbakken, give-a-ways, (online) banners enzovoorts. Ook hiervoor is BUREAU NOUVEAU jouw partner.

Je nieuwe of vernieuwde huisstijl dient consequent doorgevoerd te worden. Zo ontstaat er bij de klant herkenning. Een door BUREAU NOUVEAU op maat geschreven huisstijlhandboek is daarbij een uitstekend hulpmiddel.

De waarde van jouw bedrijf zal alleen maar stijgen naarmate je je communicatie, intern én extern op orde hebt. BUREAU NOUVEAU helpt en ontzorgt je daarbij.