Met een goed merk creëer je herkenning én waarde

Website

Van digitaal visitekaartje tot volwaardige online winkel

Wat?

De website van jouw bedrijf is de spil in de mediamix, het digitale visitekaartje van je bedrijf. Hier laat je zien wat je jouw doelgroep te bieden hebt. Voor iedereen bereikbaar, altijd en overal. Maar je website kan ook jouw bedrijf zijn. Je winkel waar je niet alleen laat zien wat je hebt, maar ook de plek waar besteld en afgerekend kan worden. Simpel en effectief.

BUREAU NOUVEAU heeft veel ervaring in het ontwikkelen van websites. Websites die zich onderscheiden in design, functionaliteit en een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Van een eenvoudige informatieve website tot een uitgebreide webshop met alles erop en eraan.

BUREAU NOUVEAU ontwikkelt je website volgens jouw wensen. Dit betekent maatwerk. Wij luisteren naar je behoefte en realiseren de website volledig passend bij jouw huisstijl, doelgroep en portemonnee.

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online. BUREAU NOUVEAU werkt met moderne, gebruiksvriendelijke technieken om websites in te bouwen.

Wanneer de website helemaal staat, kijken we naar de volgende stap: de online vindbaarheid en vullen we deze in middels de daarvoor beschikbare technieken.